А бе Ниш није миш

..И тако ти елем ја у тренутку решим данас за Ниш пошто сам јел те на одмору...успут видим Цицу да се врзма по нету и нешто жврља, пардон (није то песма то су само поређана топла осећања), са моје стране рекао бих степениште где је сваки степеник врло битан и вредан у његовом и њеном срцу, па браћо и сестре скувај те се ако ми не верујете, ја јој верујем, видео сам и уверио се у њеним очима. Девојка стварно воли, мннннооооггоо, ал немојте да кажете да је то песма иначе ће те проћи као Андријана, без огреботине јер се наша Цица само смеје.

Са друге стране овог света од струје и жичица појавио се Пинокио, спреман за родитељски састанак и још милион неких наводно обавеза, ал расположен такође за дружење и нормално као сваки наш неверни Тома није веровао док нас није видео.

Успут она као педагог држи стварно корисне, али екстра кратке родитељске састанке просто пожелиш све оне који су каснили на родитељски од родитеља да пошаљеш ко директора, јер нису лајали на звезде.

Ако неко није разумео, били смо на родитељском састанку комисијски и оценили га са оценом успешан 9 плус.

Пре тога и у међувремену, пљуснуо је сладолед, коктелчић, а и нестала струја јер се појавила фамозно успешна, пословна социјално друштвена брза посластичарка и свемогући уметник у пушењу задњег дима отмених цигара Илузија или је то стварно била Илузија.

Све је то пропраћено сликама и веселим осмесима, дружењем од срца итд. баш онако како се уме и зна, слике ће те наћи код Цица мице, Андријане и Пинокија, нажалост ја сам још увек на дајл апуууу, првржен старим спорим вредностима.

И кад је свему можда био крај десио се почетак једне дивне вечеринке у кафани где као не излази Пинокијо, и где она нема никакву протекцију, ште се на први поглед лако није могло видети, ал је зато било јако укусно ( поучно за наше стомаке ).

Напомена:

У овој причи није било измишљених ликова, свака сличност са овим особама је реално могућа, нико од њих није тражен од стране наопаких органа реда и мира и евентуалне санитарне инспекције, али постоји сумња да су се у граду Нишу стварно, алиии стварно гласно смејали, сликали и паркиравали на травнатим површинама.

Исто тако научно је доказано да прекомерна доза смеха и сладоледа изазива одређена лучења из опет тамо неких наших битних жлезда нешто такође битно по наше здравље што нам помаже у превазилажењу свакодневних проблема и смањењу стреса, па Вам ја ван оног Телешопа топло препоручујем конзумирање истог на сличан или овај, онај начин у вашем месту пребивалишта , станишта и службовања.

За ове стручне медицинске савете који Вам у претходним редовима нису били довољно јасни, обратите се Сањарењу56 знате већ на коју адресу (Валцер).

За крај Вам чисто обећавам сличне манифестације веселог срца и духа у непланирано и изненадно време, а сад пар питања::::

Јел знате где се налази Панама? Па , мммммм, мммммм, да није у Јужној Америци итд...

 

Поздрав свим веселим људима и онима који ће се тако осећати, видимо се, а сад одох да нађем Алфа, сумњам да се завуко у фрижидер.