УТИСАК

Хм, нек овај утисак почне са на пример словом (ЖЊ), није то ништа без везе случајно или већ нешто треће, углавном треба осећати и бити срећан јер док сада читате ове речи почиње нешто да кува у стомаку слатко у свима нама јер се очекује нешто лепо и помало смешно.

Е па јесте, управу сам и у праву сте.

Елем ово ће бити слатко, љубав је за мене као мушкарца увек била некако на изглед лака, препознатљива и брзо прихватљива, раније сам се упустао и предавао пре него је и почела већ сам био и била је у мом загрљају.

Сада сам схватио да је она тако непредвидљива, заводљива и врло обавезујућа у смислу заједнички избалансираних осећања у појединим тренуцима у којима се двоје људи чистих срца препознају и опстају.

Дати простора човеку поред себе је велика ствар, омогућити му да се у њему осећа као код своје куће, спустити руку на њено раме и пољупцем отерати страх и несигурност то су само неке врлине оних који знају да воле.

Осетити то и са друге стране и бити без неког посебног разлога у сваком тренутку срећан то је оно чему се треба тежити, ја бар тако мислим.

До душе нисам баш будала да се нон стоп смејем, али смејем се, мада волим будале које се нон стоп смеју, у сваком осмеху има среће ако то нисте знали.

Љубав то су њене очи, није то магија која те опчини, засени и подигне већ нешто дубље што загрли то исто код тебе или те прими под своје скуте, стегне јаче да осетиш да си потпуно сигуран.

Када добијем потврду у пољупцу који уме да се искриви час на једну па на другу страну, има их разних (сви су одлични од вољене особе) и да врло често шетају по целом њеном меканом телу осетим да престају речи већ погледи и наше мисли комуницирају.

Ништа не бих мењао, само се трудим да све то одржим, ма не да одржим него да претворим у много веће, лепше, јаче и веселије, желим да како ми (ја и она) цветамо, да и сви људи око нас цветају...Пример да све ово око мене функционише ЦВЕТА ево потписујем:

- две свадбе скоро у Прибоју, (моје колеге се ожениле);

- трудна је жена мог најбољег друга;

- трудна је моја другарица и свадба је 9. јуна;

- моја другарица скоро добила посао;

- моја комшиница има леп призор у теретани, има тога још, али под утиском сам пољупца, тако да ћу сада да зажмурим у нови сан.

 

Све вас поздрављам, па ово и није било смешно, али весело је.....