Ponedeljak, Oktobar 11, 2010

За сан

Зажмури и додирни ме,

нађи тајну мог живота,

Пољуби ме,

удахни свежину

пролећа.

 

Ја сам твој немир са усана,

твоја сенка и бели чаршав времена,

само твоје чисто небо без облака.

 

Између свих ових редова

спава љубав у срцима.

 

Пробуди ме и пожели,

подели осмех

и свет цели,

да само ми

једини

на месечевој обали.

[Odgovori]

Krilaandjela imam jedno pitanje za tebe... Da li si nekada pomisljao, mozda delovao u tom smeru, da izdas neku knjigu? Ili mozda ona vec postoji?
Divim se tvojoj konstantnoj inspiraciji i prosto bi steta bila da se sve svede samo na objavljivanje pesama ovde. Veliki pozdrav!

Comment by vodolija (10/11/2010 19:27)

[Odgovori]

Прво драго ми је да ти се свиђа оно што пишем.

Друго помишљао сам, али још нисам реализовао...оправдање постоји и непостоји, да будем искрен,ја не знам како се то ради...

а и водолија сам као и ти па сумњам да би јој нашао адекватан крај, увек би нешто зафалило...

Ако нудиш помоћ, можда и издам...

Поздравко велики

Comment by krilaandjela (10/11/2010 23:53)

[Odgovori]

Volela bih da nudim pomoć ali za sada nudim samo virtuelnu podršku, i mislimO(verujem da nisam jedina)da bi trebao da razmisljas u tom smeru... A kako... i sama sam se pitala kako se to radi, pretpostavljam da treba da se odvazis da odes kod nekog izdavaca, ubediš ga da će biti puno čitalaca, dokaz ti je blog :), ti bar imas puno materijala, moći će da se probere. ;) Znam da si vodolija, al ne znam šta si u podznaku, možda treba da se pozoveš na njega i odvažiš se. :) Pozzz

Comment by vodolija (10/12/2010 02:13)

[Odgovori]

Хвала, једног дана, можда, за сада је ово довољно, овде у овим исписаним редовима живи нешто као потпора, као неки мој мали излаз од свега, нека пријатна свежина и сви ви који волите лепе ствари. То је за сада моје велико богатство које делим и срећан сам због тога, још ако неког инспиришем и тај неко мејош више инспирише онда сам успео.

Још једном ти се захваљујем,јер од свега на свету сада је највредније видети човека у другом човеку,јер кажу да се за остало нема времена сви журе и заборављају своју лепшу страну.

Comment by krilaandjela (10/12/2010 03:48)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me